Granja San Francisco | Adam Foods

Erlezainak eta ezti-adituak 1934az geroztik

Bisitatu webgunea

Erlezaintzaren eta erleen maitaleak

San Francisco baserrian 80 urte baino gehiago daramatzagu kalitate handiko eztia egiten; eztia biltzen dugu gure Espainiako erlezainen bidez, argizaria eta zikintasuna kentzen dizkiogu eta ontzitan sartzen dugu; beti bermatzen dugu kalitate onena.

Gure harrotasun handiena Repoblación proiektua da, zeinaren bidez konpromisoa hartu dugun erleak eta landarean zaintzeko eta inguru eta paraje naturalen funtzionamendu egokiari eusteko. Horretarako, gure polen-alea jartzen dugu, mundua toki hobeagoa bihurtzeko.

Gure esentzia

San Francisco baserrian modu naturalean elikatutako mundu batekin amesten dugu: horretarako, guztia eztiarekin soilik eztitzen dugu, produktu-sorta zabala eskainiz eta gure eztiaren % 100eko kalitatea bermatuz.
Imagen de Granja San Francisco | Adam Foods España
Imagen de Granja San Francisco | Adam Foods España

Gure erlezainak

Manuel López, Albert Tort, Rafael Pérez, José Maria Herrero, José Ramón Pérez eta Elias Moreno erlezainekin egiten dugu lan besteak beste, ezti onenak eskaintzeko Kantauri itsasoko ertzetik Sierra Morena mendikatera arte.

Gure konpromisoa - Paca Garantiza

San Francisco baserrian jardunbide egokiak bermatzen ditugu, eta harro eskain dezakegu eztirik onena, gardentasun bermatuarekin.
Imagen de Granja San Francisco | Adam Foods España
Imagen de Granja San Francisco | Adam Foods España

Repoblación proiektua

Gure harrotasun handiena erle eta landareak birpopulatzen laguntzea da; horretarako, etxe-erlauntzak jarri ditugu Espainia osoko parke naturaletan, eta horietan eztia soilik erleentzako da.

San Francisco baserriko produktuak

Erlezainak eta ezti-adituak 1934az geroztik