Aneto | Adam Foods

Soilik osagai freskoekin eta % 100 naturalak

Bisitatu webgunea

Espezialistak salda % 100 naturaletan

Aneton gure salda guztiak % 100 naturalak dira, eta osagai freskoekin prestatzen ditugu, eltze batean su motelean egosita, etxean egindako errezeta tradizionalen kalitatea eta zaporea berdintzeko.

Soilik benetako osagai fresko eta naturalekin

Egunero erosten ditugu merkatuko barazki, haragi eta arrain freskoenak. Arreta handiz hautatzen ditugu, garbitzen ditugu eta mozten ditugu.
Imagen de Aneto | Adam Foods España
Imagen de Aneto | Adam Foods España

Etxean egingo zenukeen moduan, betidanik egin den moduan

Errezeta tradizionalen antzera, ez diogu gehitzen zure merkatuan edo etxean topatuko ez zenukeen ezer. Saldo on bat prestatzeko soilik kalitateko osagaiak behar dituzulako. Ez kontzentraturik, ez deshidrataturik eta ez aroma gehigarririk.

Eltzeak 750 aldiz handiagoak dira

Aldaeraren arabera, aldez aurretik haragiak laberatzen ditugu, barazkiak frijitzen ditugu haragi edo itsaskiekin edo txitxirioak uretan uzten ditugu gauean zehar. Zuzenean 3.000 litroko eltzetan botatzen dugu, eta hiru ordu baino gehiagoz egosten dugu su motelean, edo bi orduz arraina bada.
Imagen de Aneto | Adam Foods España
Imagen de Aneto | Adam Foods España

Salda on batez goza dezazun

Horregatik ditugu 28 aldaera baino gehiago, eta zure eguneroko otorduetarako edo ospakizun berezietarako erabil ditzakezu.