Artiach | Adam Foods

Mestres galeters des del 1907

Visita el lloc web

Som mestres galeters

Artiach és una de les empreses galeteres més antigues d’Europa, amb més de 110 anys d’història.

Fundada per la família Artiach, vam obrir el nostre primer forn i despatx de galetes el 1907, al cor de Bilbao.

Artiach, des del 1907

El petit obrador on es va fundar Artiach es va convertir en una de les primeres galeteres del país i aviat es va traslladar a la ribera de Deusto, a Bilbao, on va ser la responsable que al començament del segle xx tota la ciutat s'impregnés d'una deliciosa aroma de galeta acabada d'enfornar. Als anys vuitanta Artiach es va traslladar a la localitat veïna d'Orozko, que avui allotja la nostra moderna fàbrica de galetes.
Imagen de Artiach | Adam Foods España
Imagen de Artiach | Adam Foods España

Creacions innovadores

Des de sempre hem destacat per les nostres creacions innovadores amb l'únic propòsit, amb cada galeta que enfornem, de convertir les coses quotidianes en extraordinàries.

Marques icòniques

Artinata, Chiquilín, Dinosaurus, Filipinos, Marbú, Princesa... són algunes de les nostres marques més emblemàtiques. Cadascuna, amb la seva particular recepta, fa únic l'esmorzar i el berenar de moltes famílies.
Imagen de Artiach | Adam Foods España
Imagen de Artiach | Adam Foods España

Molt de camí recorregut i un il·lusionant futur al davant

El 2021 vam celebrar amb orgull 114 anys d'història. Arribar fins aquí no ha estat pas fàcil. Afortunadament Artiach ha sabut evolucionar, modernitzar-se i superar tots els reptes a què s'ha enfrontat al llarg de tants anys. Amb esforç i el talent d'un equip excepcional, ens hem transformat en una empresa plena de projectes i amb un futur il·lusionant. Con esfuerzo y el talento de un excepcional equipo humano, nos hemos transformado en una empresa llena de proyectos y con un ilusionante futuro.

Les marques d'Artiach

Coneix les nostres marques de galetes: Dinosaurus, Filipinos, Chiquilín, Marbú, Artinata, Princesa, la gamma 0 % sucres, l'assortiment Artiach, la gamma Cookienss (0 % sucres, 0 % edulcorants) i Artiach ecològiques.