Nutrició i qualitat

A Adam Foods tenim un compromís amb la promoció d’un estil de vida saludable que integri una alimentació variada i equilibrada i la pràctica d’activitat física d’acord amb les capacitats de cadascun. Per assolir-ho a Adam Foods tenim una fórmula única que aplega ingredients de màxima qualitat, els millors professionals del sector i una comunicació transparent.

Usem ingredients de qualitat

Elaborem els productes amb ingredients de qualitat i els millorem de manera contínua.

Els nostres productes no fan servir greixos hidrogenats i no aporten àcids grassos trans. Potenciem l’ús d’Oleoequilibre, una combinació d’olis nutricionalment optimitzada amb elevat contingut d’àcids grassos insaturats. Reforcem l’ús d’ingredients d’origen natural, com la gamma Sólo Natural de La Piara.

Apostem per la millora nutricional contínua dels nostres productes

Per donar-te el millor, hem de continuar treballant dia a dia. Per això no parem de millorar.

Hem reduït més d’un 40 % el contingut de greix saturat de les galetes TostaRica. També hem aconseguit reduir el 50 % d’aquests greixos saturats en les galetes Marbú Dorada. En les galetes Dinosaurus, hem reduït 12 % el seu contingut de sucres i gairebé 50 % el de greixos saturats. Les Chiquilín també han tingut una millora de 40 % menys de greixos saturats. Hem incorporat segó de blat a Fibra Línea per millorar el trànsit digestiu. I hem reduït el sodi dels patés La Piara entre 15 % i 30 %.

Etiquetem de manera transparent

Etiquetem de manera transparent

Et volem proporcionar la informació nutricional dels nostres productes d’una manera transparent i clara per ajudar-te a triar els que s’adeqüen més a la teva alimentació, edat i estil de vida. Abans de la compra o el consum d’un aliment envasat, llegir i saber interpretar la informació de l’etiqueta és bàsic per fer la tria més adient.

Apostem per una publicitat responsable

Apostem per una publicitat responsable

Ens hem adherit a codis voluntaris de regulació publicitària adreçada als més menuts per promoure hàbits i estils de vida que millorin el seu benestar.

Participem en pla HAVISA (Hàbits de Vida Saludables) amb l’objectiu de transmetre missatges que promoguin una alimentació saludable i la pràctica regular d’activitat física.