Les nostres cuines

Som un grup d’empreses espanyoles i portugueses amb vocació internacional. Les nostres cuines (vuit centres productius) estan situades en la península Ibèrica (Espanya i Portugal), des d’on exportem a més de cinquanta països d’arreu del món.

Les nostres cuines | Adam Foods España
Les nostres cuines | Adam Foods España

La fàbrica d'Aneto és a Artés (Barcelona). La van inaugurar fa 40 anys. Al començament es dedicava a elaborar pernils i embotits curats i va assolir un reconegut prestigi. Actualment elabora un brou natural, idèntic al que ens faríem a casa. Ofereix al mercat espanyol un brou elaborat com sempre s'ha fet, amb ingredients 100 % naturals en una olla i cuits a foc lent durant tres hores. Només canvia la mida de l'olla; el procés d'elaboració és el mateix.

Les nostres cuines | Adam Foods España

La fàbrica de Manlleu està especialitzada en l'elaboració de patés i productes per untar el pa. Va ser inaugurada el juny de 2003 i possiblement és un dels principals centres productius mundials en l'elaboració d'aquesta mena de productes.

Les nostres cuines | Adam Foods España

Va ser inaugurada el 1972 a Riudarenes (Girona), on inicia el seu llarg recorregut en l'elaboració de productes de pastisseria i mel de la Granja San Francisco. Des d'aleshores ha continuat treballant i millorant per continuar il·lusionant els milers de famílies que en consumeixen els productes cada dia.

Les nostres cuines | Adam Foods España

La planta de Villarejo de Salvanés (Madrid) va ser inaugurada el 1968 per Juan Gómez Cuétara. Va ser la fàbrica de galetes més important d'Espanya de l'època. En aquestes instal·lacions s'hi elaboren productes emblemàtics de la marca Cuétara. Tot i que és un recinte que acull un centre de producció innovador, al llarg dels anys ha mantingut un fort sentiment de tradició galetera.

Les nostres cuines | Adam Foods España

El complex industrial de Reinosa és a Cantàbria, a la comarca de Campoo-Los Valles. Va ser inaugurada el 1951. És una de les primeres fàbriques de galetes d'Espanya i la primera de les galetes Cuétara. Després d'anys de feina excel·lent, aplega la tradició, l'experiència i els coneixements dels mestres galeters de Cuétara de tota la vida.

Les nostres cuines | Adam Foods España

El 1984 es va inaugurar el centre productiu d'Artiach a Orozko. Va substituir l'antiga fàbrica de Bilbao, a la ribera de Deusto, que el 1983, a causa d'una de les inundacions més dramàtiques de la història de Bilbao, va haver de tancar perquè es van inundar totes les instal·lacions del complex. D'aleshores ençà ha estat la principal fàbrica del grup i és on es produeixen les marques més emblemàtiques d'Artiach.

Les nostres cuines | Adam Foods España

La planta de Gulpilhares és al nord de Portugal, al poble de Gulpilhares (Vila Nova de Gaia), a aproximadament 13 km de Porto. El 1990 Panrico va adquirir els terrenys de la planta i de llavors ençà s'ha dedicat a produir pa de motlle de la marca Panrico.

Les nostres cuines | Adam Foods España

És a mig camí entre Lisboa i Porto, a la veïna localitat de Pombal. Va ser inaugurada el 1973. És una fàbrica tradicional que elabora galetes i conserva els coneixements de molts anys. Alhora, es tracta d'una planta altament competitiva quant a flexibilitat i qualitat dels seus productes. La seva producció se centra en la gamma de galetes Cuétara.

Pombal Portugal
Les nostres cuines | Adam Foods España

Pombal

Portugal

És a mig camí entre Lisboa i Porto, a la veïna localitat de Pombal. Va ser inaugurada el 1973. És una fàbrica tradicional que elabora galetes i conserva els coneixements de molts anys. Alhora, es tracta d'una planta altament competitiva quant a flexibilitat i qualitat dels seus productes. La seva producció se centra en la gamma de galetes Cuétara.

Villarejo Madrid
Les nostres cuines | Adam Foods España

Villarejo

Madrid

La planta de Villarejo de Salvanés (Madrid) va ser inaugurada el 1968 per Juan Gómez Cuétara. Va ser la fàbrica de galetes més important d'Espanya de l'època. En aquestes instal·lacions s'hi elaboren productes emblemàtics de la marca Cuétara. Tot i que és un recinte que acull un centre de producció innovador, al llarg dels anys ha mantingut un fort sentiment de tradició galetera.

Manlleu Barcelona
Les nostres cuines | Adam Foods España

Manlleu

Barcelona

La fàbrica de Manlleu està especialitzada en l'elaboració de patés i productes per untar el pa. Va ser inaugurada el juny de 2003 i possiblement és un dels principals centres productius mundials en l'elaboració d'aquesta mena de productes.

Aneto Barcelona
Les nostres cuines | Adam Foods España

Aneto

Barcelona

La fàbrica d'Aneto és a Artés (Barcelona). La van inaugurar fa 40 anys. Al començament es dedicava a elaborar pernils i embotits curats i va assolir un reconegut prestigi. Actualment elabora un brou natural, idèntic al que ens faríem a casa. Ofereix al mercat espanyol un brou elaborat com sempre s'ha fet, amb ingredients 100 % naturals en una olla i cuits a foc lent durant tres hores. Només canvia la mida de l'olla; el procés d'elaboració és el mateix.

Riudarenes Girona
Les nostres cuines | Adam Foods España

Riudarenes

Girona

Va ser inaugurada el 1972 a Riudarenes (Girona), on inicia el seu llarg recorregut en l'elaboració de productes de pastisseria i mel de la Granja San Francisco. Des d'aleshores ha continuat treballant i millorant per continuar il·lusionant els milers de famílies que en consumeixen els productes cada dia.

Gulpilhares Portugal
Les nostres cuines | Adam Foods España

Gulpilhares

Portugal

La planta de Gulpilhares és al nord de Portugal, al poble de Gulpilhares (Vila Nova de Gaia), a aproximadament 13 km de Porto. El 1990 Panrico va adquirir els terrenys de la planta i de llavors ençà s'ha dedicat a produir pa de motlle de la marca Panrico.

Orozco Biscaia
Les nostres cuines | Adam Foods España

Orozco

Biscaia

El 1984 es va inaugurar el centre productiu d'Artiach a Orozko. Va substituir l'antiga fàbrica de Bilbao, a la ribera de Deusto, que el 1983, a causa d'una de les inundacions més dramàtiques de la història de Bilbao, va haver de tancar perquè es van inundar totes les instal·lacions del complex. D'aleshores ençà ha estat la principal fàbrica del grup i és on es produeixen les marques més emblemàtiques d'Artiach.

Reinosa Cantàbria
Les nostres cuines | Adam Foods España

Reinosa

Cantàbria

El complex industrial de Reinosa és a Cantàbria, a la comarca de Campoo-Los Valles. Va ser inaugurada el 1951. És una de les primeres fàbriques de galetes d'Espanya i la primera de les galetes Cuétara. Després d'anys de feina excel·lent, aplega la tradició, l'experiència i els coneixements dels mestres galeters de Cuétara de tota la vida.

Vols visitar amb l'escola la nostra fàbrica situada a Villarejo de Salvanés (Madrid)?