Grup Adam Foods

A Adam Foods som un grup d’empreses d’alimentació amb més de cent anys d’història. Totes les nostres empreses són autònomes però interconnectades, i comparteixen uns valors, una missió, una visió única i un propòsit enorme: que tots gaudim de la nostra passió per l’alimentació sostenible! Cuinem i comercialitzem galetes, brous, patés, pastisseria, mel i pa. En tots els nostres productes i marques seguim tres principis fonamentals que ens caracteritzen i defineixen:

Missió

La missió de les empreses que formen el grup Adam Foods és oferir a la societat aliments gustosos i nutritius, i sempre de la manera més sostenible possible per al negoci i el medi ambient.

Se sol dir que “menjar és un dels grans plaers de la vida”, que “estar bé comença en el menjar” i que “som el que mengem”. I si bé totes tres coses són veritat, de vegades fan de mal compaginar. A Adam Foods oferim els aliments més plaents, amb l’equilibri nutricional òptim, perquè tots puguem gaudir de la combinació de plaer i nutrició.

Visió

La nostra visió és contribuir mitjançant els nostres productes d'alimentació a fer que tots en gaudim arreu del món!

Volem que els nostres consumidors i els nostres clients gaudeixin de l’alimentació tant com en gaudim nosaltres mateixos. Volem que arribi un dia que siguem més feliços amb el menjar, perquè el plaer és una part del nostre equilibri, i fer-ho de manera sostenible amb el negoci i el medi ambient encara ho és més.

Valors

Totes les empreses del grup Adam Foods són empreses familiars, i això és una característica fonamental nostra.

El nostre màxim valor és la familiaritat. Creiem en la feina en equip, la solidaritat, la capacitat de comprensió, la inclusió, l'esperit emprenedor, el lideratge compartit i l'activisme responsable. Ens sentim responsables, apassionats i il·lusionats. Sabem que podem millorar i som tan crítics com perfeccionistes. I com a objectiu final aspirem a la continuïtat: continuar sent el que sempre hem estat sense deixar de capturar el que demà ens farà millors. Tradició i innovació. Analògics i digitals. La continuïtat ens l'hem de guanyar cada dia.

Propòsit

Nuestro propósito es que todos disfrutemos a través de nuestra pasión por la alimentación sostenible!

El nostre àmbit d'actuació és l'alimentació, la qual, com qualsevol activitat, no està pas isolada i afecta la nostra vida i la de tot el nostre entorn. Per aquesta raó sempre ens esforcem perquè la nostra responsabilitat vagi una mica més enllà del que fem, per aconseguir així que el que fem es transformi en accions que contribueixin a una societat millor i més sostenible per al medi ambient.

Vine a cuinar el teu futur amb nosaltres!

La nostra cuina: ingredients de qualitat, receptes pròpies i gaudir compartint.
T’afegeixes a la família Adam Foods?

Descobreix les nostres oportunitats professionals!